Wie zijn wij?

Mw. M. Jansen, coördinator & docent LOB klas 4, decaan.

In 2001 ben ik op het Lentiz VMBO Maasland komen werken als docent beeldende vorming. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar het vak LOB wat ik al vanaf het ontstaan van dit vak heb mogen ontwikkelen bij ons op school en met veel plezier geef.

Ik ben trots op wat wij bij ons op school aan de leerlingen kunnen aanbieden aan loopbaanbegeleiding en -oriëntatie, dat het een vak is op het rooster en we zo kans zien de leerlingen goed te begeleiden bij het maken van de juiste vervolgkeuze. Mijn drijfveren zijn verbinden, motivatie en inspiratie.

Sinds augustus 2019 ben ik de decaan op onze school.

Mail: mjansen01@lentiz.nl

Dhr. P. Westerholt, stagecoördinator, docent LOB, docent dierverzorging.

In 2012 ben ik begonnen als stagiair op het Lentiz VMBO Maasland. Snel daarna werd ik in het team opgenomen als docent Ondernemend Leren en dierverzorging. Door mijn reislust heb ik onze school een aantal keer verlaten om mijn dromen achterna te gaan: het uitvoeren van samenwerkingsprojecten in Afrika én voor het maken van een wereldreis.

In 2019 heb ik de overstap gemaakt van Ondernemend Leren naar LOB. Als praktijkdocent geloof ik erin dat leren in levensechte situaties bijdraagt aan het zelfvertrouwen én geluk van de leerlingen. Tijdens de lessen LOB zal ik de leerlingen begeleiden naar het kiezen van een vervolgstudie die aansluit bij de interesses en kwaliteiten van de leerlingen.

Mail: pwesterholt03@lentiz.nl

Mw. P. Mendeszoon, stagecoördinator.

Mijn naam is Patricia Mendeszoon. Ik ben 39 jaar oud en woon in Den Hoorn.

Na ruim 12 jaar voor de klas te hebben gestaan (Mbo en Vmbo), ga ik mij nu bezighouden met het coördineren van de stages van onze leerlingen in samenwerking met Pascual Westerholt. Daarnaast ondersteun ik Daphne Verhage met een aantal taken als schoolopleider en heb ik veel te maken met de docenten in opleiding bij Lentiz VMBO Maasland. Ik vind het mooi dat we als school een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de talenten en kwaliteiten van de leerlingen en hoop dat doormiddel van de stages en de LOB lessen zij steeds meer mogen ontdekken waar hun kracht en interesse ligt.   

Mail: stagemlc@lentiz.nl/ Pmendeszoon01@lentiz.nl