Nieuw! De opleiding E-commerce specialist, niveau 4.

De toekomst is online!

E-commerce ontwikkelt zich razendsnel. Online een reis boeken, of een nieuwe telefoon bestellen: het is de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar achter de schermen gaan er uitgebreide processen schuil. Daarom staan veel organisaties te springen om (nieuw) online talent! De student wordt expert in online marketingstrategie, verkeer, verkoop en durft te groeien. Dit is dé opleiding die aansluit op actuele en online behoeften vanuit de markt. 

Wil de student zelfstandig aan de slag met een eigen online bedrijf? Dan kan hij of zij in het tweede en derde leerjaar voor het keuzedeel ondernemen kiezen!

Basisjaar Sales en Ondernemen 
Als E-commerce specialist leer je van strategie tot de uitvoering. De opleiding bestaat uit een eerste basisjaar commercie. In het tweede leerjaar specialiseert de student zich verder in E-commerce. Omdat in de opleiding ook vakken als bedrijfseconomie, commerciële economie en marketing worden aangeboden, is de student na deze opleiding breed inzetbaar voor andere commerciële functies. Andere vakken die aangeboden worden:
 

  • Online Marketing en communicatie
  • Sales
  • Data-analyse
  • ICT en webbeheer
  • E-logistics

Vaardigheden 
Als E-commerce specialist ben je veel bezig met data. Daarom is het belangrijk dat jongeren die deze opleiding overwegen, het leuk vinden om analyses te maken. Andere relevante vaardigheden zijn een ondernemende en commerciële instelling ingesteld en goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie / aanmelden
Klik hier voor meer informatie of direct aanmelden voor de nieuwe opleiding E-commerce specialist.

Met vriendelijke groet, team MBO-Westland.